pirmdiena, 2013. gada 23. decembris

Mēs esam gatavi visu nākamo gadu dalīties ar savu „Dzīves elpu”

Paldies Tev, ka esi kopā ar mums „Dzīves elpas” pirmajos Ziemassvētkos un pirmajā gadu mijā!
Zini, ka gandrīz vai katru reizi, kad sākās kārtējais vebinārs, vai tika izlaista jaunā mēneša programma, vai likta lietā kāda jauna ideja – mēs, gandrīz kā Tu – savas bērnības pirmajos Ziemassvētkos vai Jaunajā gadā – aizturējām uz brīdi mūsu elpu… gaidot, kas nu būs.. kādi brīnumi sāksies?... 
Tu vienmēr biji dāvana mums. Un svētība mums. Un sveces gaismiņa.
 Atceries sevi skaitam pirmo pantiņu bārdainajam onkulim ar aizdomīgo maisu pie kājām? Tev bija mazliet bail, vai ne? Tavs cītīgi atkārtotais dzejolītis šķita aizķēries kaut kur starp sirdi un saules pinumu, vai ne? Un tad Tu ievilki elpu… un… Tu to izdarīji! Un kaut kas vērtīgs iekrita Tavās rokās.
 Tāpēc mēs  - „Dzīves elpa”, savos pirmajos Ziemassvētkos, novēlam, lai vienmēr Tavās rokās iekrīt tas, ko vēlējies viskvēlāk. Un, lai arī kas iekņudinājās papēžos, ievelc elpu – un izdari to, kas jādara, lai Tavas vēlēšanās piepildītos!
   Mēs esam gatavi visu nākamo gadu dalīties ar savu „Dzīves elpu”, lai Latvijai un latviešiem pietiek drosmes un neatlaidības radīt tādu pasauli, kurā esam laimīgi, harmonijā un mierā.  
Paldies, ka esi! 
"Dzīves elpas" komanda -
Eva Voldiņa, Inguna Dadeika, Inga Gromova, Sarmīte Makarova, Agnese Ose,Juris Brants un Valters Ločmelis.