pirmdiena, 2013. gada 7. oktobris

Jau 9.oktobrī "Dzīves elpā" iesoļo SIMORONS

Simoronu var saukt par mākslu vai ezotērisko skolu.
To var uzskatīt par praktiskās psiholoģijas tehniku vai teoriju.Simoronu var dēvēt par filozofiju vai dziedināšanu. To var uztvert kā farsu vai spēli. Simorons ir visur un Simorons vari būt Tu pats.
Nosaukt, pielikt birkas, nodefinēt to - patiesībā būtu pret pašu Simoronu.Jo analītiskajam, secīgajam, loģiskajam prātam tur nav ko darīt.
Bet tur ir ko iesākt Tavai dziļākajai būtībai, Tavam patiesajam Es, Tavam radošumam, Tavai humora garam un galu galā, Tavam tīrajam pirmsākumam.Neko nesaprati? Ideāli!!
Tad Tev būs pavisam viegli „darīt” Simoronu, lai ar minimālu piepūli sasniegtu maksimālus rezultātus praktiski visās dzīves sfērās.Tev ir jābūt tikai piedzimušam, lai Tu spētu un mācētu praktizēt Simoronu, kas, vienkāršāk izsakoties, nozīmēdzīvotu uz visiem 100% (lasīt – uz pilnu klapi)
Vairāk ar Ingunas Dadeikas domām vari iepazīties  šeit 



"Tu atļāvi sev uzlikt robežas. Tu atļāvi sev ierobežot Tavas pārliecības. Tā notiek gandrīz ar visiem mums. Bet dažreiz Tev ir nojauta, ka tas nav tā, kā tam būtu jābūt? Dažreiz Tu jūti, ka dziļi iekšā esi Skaistais Gulbis, kaut ārpusē ir Neglītais Pīlēns? "

Uz tikšanos "Dzīves elpā"